Colònies Residència Infantil Elisabets

Colònies Residència Infantil Elisabets Featured

Cada any els nens i nenes de la Residència Infantil Elisabets van de colònies, aquest any han anat del 11 al 24 de juliol a la nostra casa de colònies “Can Masriera”, a Sant Andreu de Llavaneres, un indret amb vistes meravelloses i on poder gaudir de la naturalesa.

Les colònies han tingut com ha fil conductor “la motivació” dels infants, les activitats s’han realitzat en grups mixtes de totes les edats, per fomentar les relacions interpersonals i la convivència entre els infants i adolescents. Han pogut fer activitats com anar a la piscina, taller de samarretes, taller de titelles, cinema, ball, jocs... i visites emocionants com el parc aquàtic, el bosc vertical o navegar en vaixell de vela.

La base de les colònies de la Fundació és oferir els infants un espai d’alegria i diversió, on també aprenguin a desenvolupar-se tan en l’àmbit personal (ordre, higiene, habilitats, aptituds) com en l’àmbit social (conviure, compartir, cooperar, dialogar), a més, interioritzar els valors i hàbits de la Residència i aprendre a conviure amb la natura.

Des de la Fundació estem molt contents de poder realitzar aquestes colònies i que les puguin gaudir tots els nens i nenes de la nostra Residència Infantil.